miércoles, 12 de octubre de 2011

RSCE - Valles Grup Cani

9 d'Octubre del 2011

La jornada començava freda, pero de seguida es va escalfar la cosa!!!

A Grau I,

La Daga va sortir molt be, rapida, motivada i atenta a mi.
Vem acavar el primer agility amb 2 faltes pero marcant el segont millor temps de la categoria, en 4º posicio, darrere del Wind.

A la segona manega la Daga va sortir igual de be, i vem conseguir acavar la pista amb nomes 1 falta....i posant-nos en primera posicio en la classificacio final.







Con Wind en el primer Agility me tiro el palo del segundo salto asi que sin opcion a puntos decidi apretarlo e ir rapidos. Al apretarlo no hizo correctamente el balancin (cosa que me desbarataria la segunda manga). Al final de la manga conseguimos el mejor tiempo y 2 faltas quedando en tercera posicion.

En la segunda manga, salio rapidisimo y algo nervioso. Sabia que me costaria frenarlo en las zonas de contacto por haberle permitido hacer mal el balancin (bajo de el antes de que estuviera en el suelo, el balancin), y no estaba muy equivocado, ya que en la primera zona, en la pasarela, quise controlarlo frenandome un poco y salto la zona, asi que decidi autoeliminarme. Por otro lado, volvimos a tener problemas con el eslalon.


A Grau II,
La Boira, a l'Agility, va sortir motivada i rapida (estic obsesionada amb aixo, eh?), pero per culpa meva i per no entendre'ns en vem eliminar a la recta final fent un salt que no tocaba.....pero es igual!!!
Al Jumping va sortir molt millor i vem acavar la pista amb un ZERO i un molt bon temps.


PROXIMA PROBA EL 12 D'OCTUBRE AL CLUB AGILITY NEO-REUS

No hay comentarios:

Publicar un comentario