domingo, 6 de marzo de 2011

RSCE - Club Agility Canic

6 de Març del 2011

Proba de Canina, o sigui DAGA vs. WIND a Grau I ( a la Boira la tenim en repos)

Entrem a reconeixer la primera manega, amb l'entrada a l'eslalon de 90º i rapida, de corre.
Ens toca sortir per variar, als dos seguits.

Primer la Daga, molt insegura i pendent de tot, fa la empalissada parant-se i mirant al jutje de reüll, a l'eslalon entra malament i ens emportem una refusada, a mes que hem costa recuperar-la i perdem molt temps, mes endavant després del tunel hem refusa el salt que tocaba, i tornem a perdre temps per recuperar-la, al final acabem la pista sense eliminar-nos.












Després el Wind, motivat com sempre, a fet una sortida molt bona pero a l'eslalon, també a entrat malament i al recolocar-lo ha tornat a fallar, així que s'han emportat dos refusades, i han acabat el resto de la pista molt be.

Així doncs en aquesta manega hem quedat:    4º Wind / 5º Daga

La segona manega, era similar a la primera però han posat la taula.

La Daga, a sortit millor que a la primera manega, més atenta a mi, però hem tornat a fallar l'entrada a l'eslalon, i hem acabat la pista amb una refusada.













El Wind, bueno, el Ruben, ha sortit mes nerviós, que a la primera manega i animan mes al gos, i s'han eliminat a l'eslalon per tres refusades, una perquè a tornat a entrar malament, l'altra al recuperar-lo i l'altra perquè s'ha sortit a l'ultima porta i l'ha tingut de repetir.
Un cop li ha fet be l'eslalon, ha seguit la pista.







Bueno, al final la Daga i yo hem pujat a podi, quedant 3º, encara que no ens hem emportat cap punt, que al fi i a la cap, a canina es el que interessa.

PROXIMA PROBA EL 13 DE MARÇ AL C.A. GIRONA

No hay comentarios:

Publicar un comentario