miércoles, 9 de febrero de 2011

FCAG - Club Agility Educagility

6 de Febrer del 2011

La proba es relitza al poble de Sant Hilari Sacalm en plena montanya, feia molt fred, hi havia algo de neu i estava tot gelat.
A mesura que va anar sortint el sol, s'anava desfent el gel i el resultat va ser una pista fangonosa i que relliscaba moltissim.


A 2ª Divisió,
La Primera manega, era una sortida en linia recta molt xula, que el Wind la va fer a distancia sense cap problema, despres per mala colocacio del Ruben, es van eliminar al entrar per la boca del tunel que no tocaba........van seguir la pista i la van acavar molt be!!!!













A la Segona manega, ya amb mes solet, era una sortida complicada amb la empalissada davant, i el Wind, nomes volia anar alla.......així que desprès dels dos salts de sortida, cap a la empalissada que va anar i...ELIMINATS!!!!
A Divisió d'Honor,
la Boira va sortir molt desmotivada a les dos maneges.....suposo que perque el dia anterior vam anar a fer caminata pel camp i encara debia estar cansada.
Va sortir olorant molt, i li va costar animar-se, pero vem acavar la primera manega a zero.
La segona manega, va sortir encara pitjor i vem fer la pista molt lentes, animan't-la i sense apretar-la, ens vem eliminar pero la vem acavar......ja la recuperarem poc a poc. 
 Al acavar la proba, vaig aprofitar per treure una mica la Daga i entrenar en un altra pista.....
Hem va fer l'eslalon perfecte, molt bon control encara que hi havia altres gossos dins de pista corrents, amb pilotes, etc....va reaccionar molt be, va estar molt atenta a mi....i estic super contenta amb ella.
 

PROXIMA PROBA DE CANINA EL 13 DE FEBRER AL CLUB AGILITY MARVI


No hay comentarios:

Publicar un comentario