miércoles, 28 de septiembre de 2011

25-09-2011 FCAG - Tarrega

25 de Septembre del 2011

Per fi una proba a prop de casa!!!
Pel mati fresqueta i cap al migdia, una calor!!! Tipic de Lleida....

Vem començar a les 8:30h a INICIACIO, amb la DAGA

El jumping era molt obert i sense cap trampa, una pista molt bonica per disfrutar-la, pero la falta d'atencio de la Daga, es va veure reflectida a la entrada de l'eslalon on ni tan sols el va veure...i vem fer una refusada. Vem acavar la pista amb un temps de 31,28s, i quedant 2º d'aquesta manega....MOLT BE!!

A l'agility, va ser un altra historia, la pista era una mica mes complicada i costaba arrivar als llocs, ya que hi havia moltes rectes....en vem eliminar en una de les trampes de tunels, pero vem disfrutar molt!!

Sobretot vem disfrutar de la companyia dels membres del nostre club, que van vindre per animar-nos i a passar un dia d'agility!!















Tot seguit vem començar amb DIVISIO d'HONOR, on salta la BOIRA

Les pistes van ser bastant lletjes....pero bueno...
A l'agility hi havia una entrada d'eslalon complicada pero la vem fer perfecta.....i en vem eliminar en un tram on la vaig perdre de vista un moment (fallo meu), la Boira va sortir molt be!!

Al jumping, tornava a haver una entrada a eslalon complicada, la Boira va sortir molt lenta, pero la vaig poder animar, ens vem eliminar en un salt (un altre cop per culpa meva), pero l'objectiu es que la Boira es torni a motivar en pista i ho estem aconseguint!!



 Despres, al migdia, salta a 2ª DIVISIO, el WIND.

Va sortir molt motivat, encara que al Ruben li van caure les ulleres entre un salt i un altre (les va agafar al vol i se les va ficar mentres Wind corria la pasarel·la), van fer el tercer millor temps amb 2 refusades en la manga d'Agility. L'objectiu de la temporada  pasada sembla estar assolit i es que portem amb aquest 3 proves seguides sense fallar una zona de contacte (de baixada). Com a part negativa, comentar que vam tirar 3 pals.

Al jumping, hi havia una zona de control en la que els gossos habien de retallar per evitar un tunel. Els standard rapids en 2 passes estaban a dins del tunel. Per falta de confiança vaig reconeixer de manera equivocada el tram i ens vam eliminar. Despres d'eliminar-nos vam seguir pista perfectament. Com a nota positiva, hem quedo amb que portem unes cuantes pistes sense fallar el eslalon, que es el objectiu principal ara mateix. Aixi que anem evolucionant.

Tambe dir que les pistes del jutge Carles Fortuny van ser molt divertides pel meu gust.


 PROXIMA PROBA EL 1 i 2 D'OCTUBRE AL CLUB AGILITY BADALONA

No hay comentarios:

Publicar un comentario